logo

Home Separatoare vibratoare
Separatoare vibratoare food si non-food - SWECO Europe Imprimare Email


Cu o experienta de peste 50 de ani in domeniu, SWECO realizeaza separatoare foarte versatile ce se pot adapta  cerintelor Dvs. specifice, au fost dezvoltate sute de optiuni si componente care sa optimizeze ce3le mai pretentioase operatiuni. In plus, SWECO dispune de o vasta baza de date cu care va poate ajuta in rezolvarea problemelor Dvs.    Separatoarele  vibratoare SWECO se disting prin simplitatea designului, cu putine piese in miscare, eficienta ridicata, mentenanta minima,  durata mare a sitelor, spatiu minim de instalare – fara fundatii speciale.

SWECO dispune de laborator pentru efectuarea de teste gratuite pentru aplicatia Dvs. 

Separatoarele/sitele SWECO pot opera cu gama larga de produse, atat uscate cat si lichide, fine sau grosiere, grele sau usoare putand realiza operatiuni de sortare pe dimensiuni, separare particule mari/mici, filtrare gravitationala, curatare ape reziduale.  Separatoarele  pot fi construite cu 1-4 punti, asigurandu-se astfel separarea in 2-5 fractii a materialului. 

Cateva exemple de produse ce pot fi sortate ori separate de sitele SWECO:  condimente, cereale, zahar, cafea, ciocolata, granule de cartofi, alune si nuci fractionate, sucuri naturale, uleiuri, , nisip, detergent, abrazive, PVC granule, pudre ceramice sau metalurgice, oxid de fier, componente pentru vopseluri, carbune activ, ingrasaminte, celuloza, hartie, caolin, produse farmaceutice, ape reziduale etc, etc.

Pentru mai multe informatii privind SWECO va rugam vizitati:  www.sweco.com

 

In Romania prin:

Utilaje Sweco

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow